vineri, 19 noiembrie 2010

Toamna asta se poarta fustele

Toamna asta se poarta fustele

Intampina cu bratele deschise moda toamnei 2010, pentru ca aceasta te va arunca imediat in valtoarea unor piese vestimentare inedite sau reinventate. Fustele sunt in tendinte toamna aceasta mai mult ca niciodata.

Fustele inspirate din moda anilor ‘50 – ‘60 promovate de Louis Vuitton detin suprematia in acest sezon. Fustele trei sferturi sunt un must-have al toamnei 2010. Accesorizate cu nelipsitele curele late si ravnitele camasi barbatesti, fustele cu talie inalta reusesc sa recreeze spiritul anilor ‘50-’60 cand aceste piese vestimentare nu lipseau din peisaj. Fustele in culori pastelate, vii, cu imprimeuri florale, largi, in cloche, lungi sau cele acoperind putin genunchiul, prinse in talie iti vor pune in valoare silueta si iti da vor negresit acel aer retro intr-o dupa-amiaza placuta de toamna.

Fustele si rochiile creion nu puteau lipsi nici ele din peisaj. Ele au rolul de a pune mai bine in evidenta silueta perfecta de clepsidra care era la moda in anii ‘60…pana in prezent!

Fustele conice au fost “reinterpretate” de marii designeri pentru a conferi acel look ultra-feminin dupa care toate tanjim. Clasica in aparenta, fusta conica avantajeaza orice silueta, iar detaliile o pot scoate din anonimat. Yves Sain Laurent, Gucci sau Celine sunt doar o parte dintre designerii care au avut fusta conica drept personaj principal in creatiile lor.

Fustele mini cu volum predomina in creatiile marilor case de moda intrucat confera persoanei care le poarta o alura inocento-senzuala. In plus, astfel de fuste iti vor face picioarele sa arate mai suple ca niciodata.

Fustele si rochiile cu imprimeuri florale se regasesc in tendintele toamnei 2010. Fie ca este vorba de o fusta mini, maxi sau pana la genunchi, printul floral in nuante tomnatice de ruginiu, galben, verde inchis, portocaliu, maro sau albastru este in mare voga.

Fustele sau rochiile din piele sunt un accesorii hot&trendy toamna aceasta! Stilul se adreseaza celor curajoase care isi doresc sa fie o aparitie sexy oriunde, oricand, fara efort.

Fusta lunga se inscrie si ea in tendintele sezonului de toamna 2010, fiind propusa de Marc Jacobs si Ralph Laurent, intrucat poate reprezenta o tinuta confortabila in orice moment al zilei.

Fusta cu talie inalta poate fi purtata la diverse evenimente fie ele serate, cocktail-uri sau intruniri business. Drapajele si pliseurile ii pot oferi o alura si mai eleganta! Pentru o aparitie chic, poarta fusta cu talie inalta cu incaltari cu toc inalt pentru ca inaltimea ta sa mai castige cativa centimetri in plus.
(http://amelie.ro/)

Niciun comentariu: